0732-170.200 (201, 203, 204) | 0365-919 office@olimpic-curier.ro

Despre noi

OLIMPIC CURIER este o companie tânără, formată din dorinţa de a oferi servicii de curierat, de calitate, la preţuri accesibile.

Având sediul social în Vâlcele, jud. Cluj şi lucrând atat cu angajati proprii cat si cu parteneri francizaţi, avem puncte de lucru în fiecare reşedinţă de judeţ şi municipii importante, având un grad de acoperire la nivel naţional de 100%, ceea ce permite onorarea tuturor solicitărilor pe teritoriul României.
Numărul punctelor de lucru este şi va fi în continuă creştere pentru a face faţă solicitărilor clienţilor noştri.

Sortarea expediţiilor se face în 5 centre de sortare: un HUB Central în Braşov şi 4 Mini HUB-uri în Cluj, Bacău, Ploieşti şi Bucureşti, fapt care reduce timpii de tranzit şi numărul de manipulări ale expediţiilor, asigurând timpi buni de sosire în staţiile din extremităţile României.

 

Departamentul Customer Service / Relaţii Clienţi este asigurat de angajaţi profesionişti, cu experienţă pe piaţa de curierat, orientaţi către nevoile clientului. Aceştia pot fi contactaţi atât prin e-mail cât şi telefonic.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să depăşim aşteptările clienţilor privind serviciile de curierat oriunde pe teritorul României, furnizând cele mai sigure, eficiente şi rapide soluţii în acest domeniu, oferind valoare clienţilor noştri.